Input interior tilldelas hållbarhetspris

Nu står det klart att Input interior blir det företag som får ta emot den allra första upplagan av Virke bærekraftspris. – Jag är så stolt! Vi belönas för vårt hårda arbete under en lång tid – det här visar att det är värt det och att ta emot det här priset är ett fint erkännande, säger Terje Kristiansen, COO Input interior Norway.

I början av september offentliggjorde den norska bransch- och arbetsgivarorganisationen Virke att de i år skulle dela ut ett eget hållbarhetspris för första gången. Till priset som ska tilldelas ett företag som tar täten för arbetet mot en hållbar framtid nominerades tre företag – Input interior, Ahlsell och Bergans Fritid.

Den 19 september anordnade Virke handelskonferensen och på plats för fanns ett flertal välbekanta ansikten. Bland annat Norges statsminister Jonas Gahr Støre, Norges handels- och industriminister Cecilie Myrseth samt Telias styrelseordförande Lars-Johan Jarnheimer.

– Vägval var temat för dagen. Det var väldigt inspirerande att ta del av insikter från personer inom andra delar av näringslivet och hur de arbetar i sin verksamhet, säger Terje Kristiansen, COO på Input interior Norway.

När dagen närmade sig sitt slut skulle så Virke bærekraftspris delas ut och till sist var det Input interior som drog det längsta strået och som därmed blir det första företaget att tilldelas priset.

– Jag är så stolt! Vi belönas för vårt hårda arbete under en lång tid – det här visar att det är värt det och att ta emot det här priset är ett fint erkännande, säger Terje Kristiansen och fortsätter:

– Först och främst är det ett erkännande och någonting som ger motivation och inspiration till alla våra medarbetare. Vi hoppas att vi kan inspirera våra kunder, leverantörer och samarbetspartners att följa med på den fortsatta resan framåt!

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret