Input interior nominerade till hållbarhetspris

Tillsammans med Bergans Fritid och Ahlsell är Input interior en av tre kandidater som blivit nominerade till Virke bærekraftspris 2024.

Virke, som är en norsk bransch- och arbetsgivarorganisation delar i år ut Virke bærekraftspris för första gången. Priset tilldelas ett företag som de anser tar täten för arbetet mot en mer hållbar framtid.

I år är Input interior en av tre kandidater som gör upp om priset.

– Vi är otroligt stolta över att ha blivit nominerade till det här priset. Ett erkännande som speglar vårt kontinuerliga arbete mot en mer hållbar framtid och som motiverar oss till att fortsätta göra skillnad för både miljö och samhälle, säger Terje Kristiansen, COO på Input interior Norge.

Som Nordens ledande inredningskoncern har Input interiör ett starkt fokus på att hjälpa kunder och leverantörer att göra medvetna och genomtänkta val baserade på kunskap och dokumentation.

Med ett brett utbud av produkter, oavsett om kunderna väljer ny inredning eller begagnade möbler genom den cirkulära möbelmarknaden Greenified, kan Input interior guida dem i rätt riktning.

 

 

– Nomineringen visar att vårt arbete uppmärksammas och vi är tacksamma över att vara aktuella för ett pris som lyfter fram företag som tar ansvar, säger Terje Kristiansen.

Vinnaren av priset tillkännages den 19 september. Här kan du läsa mer om utmärkelsen.

Låt oss kontakta dig

Dela dina uppgifter så återkommer vi.

Tack

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Till formuläret
Hoppsan

Ett fel har inträffat, var god försök igen.

Till formuläret